Privacy Verklaring

Het privacybeleid van Kon. Ned. Ver. EHBO Afd. Bussum-Naarden is als volgt:

Wij slaan als vereniging bij het raadplegen van de website geen gegevens van u op, tenzij u via het contactformulier contact met ons zoekt.

Contactverzoeken worden vertrouwelijk behandeld. Ingevoerde gegevens in het contactformulier worden als email berichten opgeslagen. Dit betekent dat in ieder geval uw naam en email adres worden opgeslagen, plus de verdere inhoud van het bericht.

Bij verzoeken om EHBO ondersteuning bij evenementen wordt contact met u opgenomen om naast de zakelijke gegevens ook een contactpersoon op te geven. Hiervan worden Naam, Adres, Woonplaats, Telefoonnummer en Email adres opgeslagen, alsmede de (zakelijke) naam van de evenement organisator.

Privacygevoelige lidmaatschapsgegevens welke door de vereniging  worden opgeslagen van leden zijn Naam, Adres, Woonplaats, Telefoonnummer, Email adres en EHBO diplomanummer. Daarnaast wordt ook de aanwezigheid bij trainingen vastgelegd, alsmede gegevens betreffende de betaling va het lidmaatschapsgeld.

Ontvangers van gegevens kunnen zijn:

-        De landelijke Kon. Ned. Ver. EHBO

-        (contactpersonen) van organisatoren van evenementen waarvoor een lid zich als EHBO vrijwilliger beschikbaar heeft gesteld.

U heeft onder de AVG de volgende rechten:

-        Recht om in te zien welke gegevens de vereniging van u heeft geregistreerd

-        Recht om gegevens te laten wijzigen

-        Recht om gegevens te laten verwijderen, mits hiervoor geen wettelijke of zakelijke bezwaren gelden (‘het recht om vergeten te worden’)

-        Recht om gegevens over te dragen (bijvoorbeeld naar een andere vereniging)

-        Recht op informatie

Voor een dergelijk verzoek kunt u gebruik maken van het contactformulier, of contact opnemen met de secretaris via Info@ehbo-bussumnaarden.nl .

De vereniging zal op één van de bovenstaande verzoeken in het algemeen binnen 30 dagen reageren, nadat uw identiteit als rechthebbende op deze informatie onomstotelijk is vastgesteld.

Leer vandaag nog Eerste Hulp verlenen! Contact