Ik-ben ehbo'er

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN AFGELAST

Beste leden, het advies van de regering en het RIVM volgend, hebben wij besloten alle activiteiten te stoppen tot nader order. Wij houden u op de hoogte als dit wijzigt. Dit betekent in ieder geval dat de trainingen van 7 en 14 april, en de ledenvergadering van 7 april niet door zullen gaan.

Nieuwe bestuursleden gezocht per volgend verenigingsjaar

Beste leden, zoals jullie waarschijnlijk al weten treden Alexandra Eschauzier en Ans Zuman na de jaarvergadering op 7 april 2020 af als resp. gewoon lid en secretaris van onze vereniging. We zoeken dus (tenminste twee, bij voorkeur drie) nieuwe bestuursleden. Wat de functies inhouden kan je hier lezen. Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet.

Dit is de planning voor de leden van onze vereniging welke al een EHBO diploma in hun bezit hebben. Bent u nog geen lid, hebt u een EHBO diploma en wilt u dit geldig houden? Wordt dan voor €50 per jaar lid van onze vereniging. Maak hiervoor gebruik van het inschrijfformulier.

Beste Leden,

Het bestuur van de EHBO-vereniging nodigt jullie uit voor het volgen van EHBO-lessen op basis van "Het Oranje Kruis boekje 27ste druk".

Wij zijn nog bezig met het organiseren van een lezing. Als dit lukt dan komt er nog een datum extra bij.

Het komende seizoen gaat het bestuur meer letten op aanwezigheid. Dit geldt ook voor de lessen Reanimatie en AED.

Dit laatste is per seizoen verplichte kost. Kun je door omstandigheden niet op de reanimatie-avond komen gelieve dit te melden.

EHBO planning  2019-2020  EHBO Bussum

Voorkom verrassingen kijk steeds op deze pagina:

Groep A: leden met de achternaam A tot en met G

Vergiftigingen + neus/oor/tandletsels

07-04-2020
AFGELAST

Jaarvergadering om 19:30, vanaf 20:30 speciale training. In samenwerking met de brandweer: omgang met slachtoffers in een auto.

14-04-2020
AFGELAST
Inhaalavond Reanimatie en andere herhalingsoefeningen voor leden die dit gemist hebben (of extra willen oefenen). Graag aanmelden ivm benodigde bezetting. Let op: Ieder moet voor hercertificatie tenminste! een reanimatie training hebben gedaan!

Leer vandaag nog Eerste Hulp verlenen! Contact